Service na verkoop

Uw Naam aub
Please let us know your email address.
Gelieve uw nummerplaat in te vullen
Gelieve het model in te vullen.
Invalid Input
Please let us know your message.

Invalid Input
Bewijs dat je geen robot bent
Correct invullen aub

Service na Verkoop

Service na verkoop voor uw wagen: Met een individuele dienstverlening en hoogkwalitatieve originele Peugeot onderdelen zorgen onze competente medewerkers voor het waardebehoud en de betrouwbaarheid van uw auto.

Kan ik wachten op mijn wagen?

Uiteraard, in alle rust en comfort. Een klein onderhoud duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Even wachten is dan misschien wel de beste keuze. We maken het u graag gezellig in onze leeshoek waar u kan genieten van een gratis kopje koffie of thee, wij voorzien ook gratis WIFI, een krant en magazines.

Vervangwagen?

Een vervangwagen? Indien er aan uw wagen meer dan 2 uur werk is voorzien wij u een gratis vervangwagen! U leest het goed, gratis. Indien minder dan 2 uur werk, zie onze autoverhuurpagina.

Gratis Bijstand

Een onderhoud uitgevoerd bij ons? = 1 jaar gratis bijstand voor elke pechverhelping en wegsleping bij ongeval of panne* onderweg voor onze klanten (Peugeot voertuigen met een max. leeftijd van 8 jaar, afsleping binnen een straal van 20 km).

*Bijstand in geval van defect: mechanisch, elektrisch of electronisch, met uitzondering van accudefect, lekke band, verkeerde brandstof of brandstofgebrek en sleutelverlies.
U kan uw uitgevoerd onderhoud bewijzen aan de hand van uw ingevuld onderhoudsboekje.

Peugeot Assistance

02/62 76 120